Tilpass og bestill Pris 349 kr/m²
Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Velg tapetkvalitet

For å gå videre, må du velge tapettype og -kvalitet.

Help

Innstillinger

Mål:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Legg til 6-10 cm ekstra til montering.

Ettersom vegger og tak ikke alltid her helt rette, anbefaler vi at du plusser på 6 til 10 centimeter i både bredden og høyden så du har noe å gå på ved montering.

Tilpass motivet:

Tapetkvalitet

 • Innstillinger

  x cm

 • Tapetkvalitet

  ...

 • Legg i handlekurven: ...

  Vi sender innen 4 dager

Delbetal med Klarna fra 50 kr/måned.

Geometric Samba V

La Geometric Samba V tapetet danse liv i hjemmet ditt med sitt moderne og minimalistiske design. Med sine rekker av abstrakte geometriske former, hovedsakelig sammensatt av kvadrater og rektangler, skaper dette tapetet en slående visuell effekt som fanger oppmerksomheten. Variasjonen i størrelse og plassering av formene tilfører dybde og dynamikk til rommet, og gjør det til et unikt og moderne valg for ethvert hjem eller arbeidsområde. Dette er siste setning i innledningsteksten.

Skap et moderne uttrykk med Geometric Samba V

Her er noen viktige funksjoner ved denne bakgrunnen:

 • Minimalistisk og moderne geometrisk mønster
 • Dynamisk layout med varierte størrelser på formene
 • Enkel fargepalett som fremmer et rolig og balansert miljø

Forvandle rommet ditt til et kunstverk med Geometric Samba V

Geometric Samba V tapetet er ideelt for å skape en følelse av ro og orden i et soverom eller stue. Den kjølige gråtonen gir en minimalistisk og sofistikert look, mens det abstrakte mønsteret gir en følelse av bevegelse og energi. Dette tapetet kan enkelt kombineres med naturlige treverk og enkle møbler for å skape et harmonisk og innbydende rom.

Enten du ønsker å skape et fredelig tilfluktssted for avslapning eller et inspirerende arbeidsområde, vil Geometric Samba V tapetet gi rommet ditt en moderne og stilfull atmosfære. Dets rene linjer og balanserte estetikk appellerer til de som verdsetter et ryddig, moderne utseende og et romslig, rolig miljø for avkobling.

Velg fra standard eller premium tapeter – alt miljøvennlig og PVC-fritt. Standard er et klassisk og slitesterkt valg, mens premium gir forbedret motstand og rengjørbarhet med en matt finish. Hvis du foretrekker et avtagbart alternativ, tilbyr vi også peel-og-stick tapet.

Om produktene:

Av:
PWP
Sendes innen:
1–4 arbeidsdager
Produkttype:
Tapet (finnes også som lerretsbilde, plakat)
Artikkelnummer:
e320960
info:
Les mer om tapetene våre. Tapetlim er inkludert.
Andre versjoner av dette motivet:

Bestill tapetprøver

Velg tapetkvalitet og få et prøvetrykk av tapetet rett hjem i postkassen. Leveringstiden er vanligvis på 7–12 virkedager.

Pris: 19 kr/stykk

Levering

Vi sender pakken innen 1–4 dager: Tapetet pakkes omhyggelig i en solid pappeske og sendes innen 1–4 dager. Frakt er alltid inkludert! Når tapetet er sendt, får du en leveringsbekreftelse på e–post.

Vi kan forandre bildet

Vil du endre farger, legge til gjenstander eller endre proporsjoner? Våre dyktige grafiske designere kan tilpasse bildet på mange forskjellige måter.