Farger

Farge er en av de mest avgjørende, om ikke den viktigste faktoren når det gjelder interiørdesign. Det er enkelt å finne plakater i din favorittfarge med vårt enorme sortiment. For enkLes merelhets skyld har vi til og med sortert dem i forskjellige grupper, slik at du skal ha en god oversikt, og muligheten til å velge en fargeplakat i samsvar med dine personlige ønsker og spesifikasjoner. Dessuten kan alle disse elementene endres slik at de samsvarer med den generelle stemningen du prøver å skape med fargeplakater i hjemmet ditt, på kontoret eller i et annet personlig område.

Valg av fargeplakater er ditt

Vi har samlet mange kategorier og grupper, og sortert dem etter sine forskjellige fargetoner, slik får du muligheten til å bla gjennom dem på en enkel og lettvint måte. Utvalget av fargeplakater er så stort, at du kan ha vanskelig for å bestemme deg. Ikke vær redd for å eksperimentere med forskjellige farger og pigmenter, dekorasjon er en morsom aktivitet når du har alle disse alternativene å velge mellom.

Primære fargeplakater

Primærfarger er også kjent som grunnfargene, fordi de ikke kan gjenskapes ved å blande andre, det gjør dem til byggesteinene i alle andre farger. Disse fargene er blå, rød og gul. Ettersom disse er grunnleggende for menneskets syn, er det trygt å anta at de må passe til det dominerende temaet i rommet ditt. Velg en fargeplakat som er nøyaktig, eller i det minste nær de nevnte fargene.

Blåere enn blått

De fleste av oss forbinder umiddelbart fargen blå med kjølighet og fred. Dermed er det fornuftig å bruke plakater med blå farger i stuen og soverommet, kanskje til og med barnerommet. Med motivene i denne fargen som spenner fra det ytre rom til skog og fjell, for bare å nevne noen, har du alle muligheter til å gi rommet ditt balanse og karakter. Selv om fargen blå utstråler kjølighet, betyr ikke det at plakater med blå farger ikke kan brukes som uttrykk også.

Fargeplakater i rødt

Rødt forbindes ofte med lidenskap og hjertesaker, sannsynligvis på grunn av evolusjonen, det er også fargen på det som egentlig er drivstoffet i kroppene våre, nemlig blodet. Fargeplakater i rødt er populære, spesielt med en moderne dekor, men også for et mer rustikt preg, der vi har mer dempede røde fargetoner tilgjengelige. Ikke desto mindre kan du også be om justeringer av den røde fargen du ønsker, enten det er til kontor, bosted eller andre personlige områder der du ønsker å sette opp en fargeplakat.

Det var gult alt sammen

En fargeklatt gjør underverker i et rom. Gule fargeplakater er et av de mer populære temaene, spesielt for unge familier, de formidler en ny begynnelse, akkurat som en vakker soloppgang, som vi selvfølgelig har mange av i vårt utvalg av lerreter av høy kvalitet. Friskheten i denne spesifikke fargeplakaten fungerer i praktisk talt alle typer rom.

Sekundære fargeplakater

Sekundærfarger fremståt ved å blande to primærfarger likt. For eksempel utgjør gul og rød oransje, rød og blå blir fiolett, og blå og gul blir til grønn. Oransje, som gul, står for energi og inspirasjon, som kan være perfekt for et lite barn, og stimulere tørsten etter læring. Eksempler på plakater med fiolette farger strekker seg fra den naturlige skjønnheten i en arktisk nattehimmel til den spesielle sjarmen til et mytisk vesen. Selv om tankene dine straks går til skoger og trær når du tenker på fargen grønn, inkluderer plakatene våre med grønne farger også scener fra det ytre rom, bybilder, så vel som abstrakte malerier og unike tolkninger av mønstre og organiske utstillinger.

Fargeplakater i svart og hvitt

Vi elsker alle det klassiske utseendet av svart og hvitt. Det oser ganske enkelt av raffinement, stil og utstråling. Ikke rart at nesten alle kolleksjonene våre inneholder plakater i svart-hvitt. Mangfoldet er enormt, og dekker alle aspekter og stilarter av bilder, inkludert, men ikke begrenset til, detaljrike fotografier, intense portretter, dyptgående kunstneriske tolkninger og mer. Individualiteten i svart-hvitt-plakater er fenomenal og løfter ethvert rom til et helt nytt nivå av intriger og avstamning.
Produktinformasjon