Barnerom

Å planlegge et babyrom kan være en overveldende oppgave noen ganger, spesielt i disse dager med så mange babyartikler tilgjengelige. Det du kjøper vil avhenge delvis av dine personligLes mere preferanser, samtidig som du tenker på hva barnet ditt først vil kjenne igjen og dermed like. Photowall har derfor satt sammen et høykvalitets utvalg av babyplakater for å gjøre dette arbeidet mer enhetlig, og gi rommet et personlig preg. Utvalget av babyplakater er så variert at det kan passe til nesten enhver smak, og lar deg samtidig blande og matche med dine egne fargevalg, så vel som andre dekorative elementer som finnes i babyrommet.

Det perfekte rommet for den lille

I sin mest grunnleggende form kan babyrommet defineres som et soverom i et hus, eller annen bolig, avsatt og designet spesielt for et spedbarn eller en smårolling. I de fleste tilfeller inneholder babyrommet en barneseng eller en seng, et bord, et sted for bleieskift og andre babysaker. Selv om du kanskje aldri kan oppnå det perfekte babyrommet du ser på film, trenger det ikke å være slik. Du kan dekorere med noe du vil at barnet ditt skal sette pris på eller bli glad i, med Photowalls utmerkede utvalg av babyplakater. Det vil gi rommet karakter og personlighet, samtidig som det forbedrer den visuelle tyngden, interessen og balansen ved å bli midtpunktet. Farge har også mye å si for akkurat denne forestillingen, ettersom farge er en av de aller første stimulansene i småbarns liv.

Gutter og jenter

Heldigvis har babyplakater fra Photowall mye å by på når det gjelder fargetoner og nyanser som vil glede de minste med deres til tider ekstreme humørsvingninger. For et guttebarn kan de vakre kombinasjonene av hvitt, blått og mørkegrått i bildet med tittelen Nautical Anchor 1 være den ideelle veggpynt. Fordelen med denne spesifikke plakaten er at den vil vare lenge, ikke bare fysisk, men også visuelt ettersom dette kunstverket har et tema som er populært hos barn i alle aldre. Så selv om barnet ditt blir eldre, vil det fortsatt elske og beundre denne plakaten gjennom årene. For jentene kan bilder som Flower Forest være plakaten som definerer barndommen deres. De subtile fargene og tonene gir en vakker bakgrunn, som ikke er begrenset til spedbarn og småbarn når det gjelder å bli verdsatt i lang tid.

Flere prøver på herlige babyplakater

Vi ønsker alle det beste for våre små, det er en absolutt sannhet. En av de beste gavene vi kan gi dem, er å skape det første rommet med de mest ideelle og komfortable omgivelsene. Å legge til babyplakater i nydelig og kunstnerisk design er en av de mer kreative og enkle måtene å gjøre det på. Hvis du ennå ikke har en ide om hvilket design du ønsker, har Photowall en mengde barnerom-plakater , med sjarmerende og elskelige motiver. Babyrommet må være et sed for stell og pleie, men også et rolig og behagelig sted, ikke bare for barnet selv, men også foreldrene. En nyfødt baby ser bare fargene svart, hvitt og grått. Når det gjelder interiørdesign for babyrom, anbefales det å bruke farger i mykere nyanser, for eksempel blått, grønt og rosa, fordi dette er fargene babyer først kan oppfatte når de utvikler seg. Layers er et perfekt eksempel på dette, på grunn av denne plakatens subtile fargetoner, de er behagelige for øyet og vil kanskje virke beroligende på barnet når det ser på den.
Produktinformasjon
  • Viser 1-89 av 89 motiver

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager (for øyeblikket 5-8 dager), og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.