Rom

Her på Photowall kan du finne romplakater for alle slags arealer. Enten du leter aktivt etter et mønstret motiv for gangen, en plakat i dempede farger til soverommet, pussig pynt på kLes merjøkkenet, eller et morsomt og lærerikt bilde til barnerommet, har vi alle typer romplakater i suveren kvalitet. Disse utvalgte romplakatene kan også utformes i henhold til dine ønsker og betingelser.

Gjør inntrykk med romplakater

Når du kommer inn i et hjem eller et kontor, vil et fengende og fascinerende blikkpunkt alltid gi et godt førsteinntrykk, og virke som en fin start for samtale. Studer vår kolleksjon av romplakater for å finne det som passer best til entreen eller inngangspartiet, for eksempel. Fra enkle, men kraftige mønstre som bildet Shimmering Valley, til et mer dristig motiv som Mad Madrid i svart-hvitt, garanterer vårt utvalg av romplakater at du gjør det sterkeste inntrykket ved å dekorere det stedet hvor du tar imot folk.

Lev opp til drømmen med romplakater

En stue er ofte samlingspunktet, der man kan gi det beste uttrykket for personlighet og smak. Derfor har våre plakater mange forskjellige stilarter, alt fra mennesker, dyr, trær, abstrakte malerier, kunstneriske skildringer og mange flere. Videre kan alle disse elementene modifiseres for å tilsvare resten av interiøret. Den høye kvaliteten og den nitidige oppmerksomheten på detaljer i våre unike design, er optimale for å blande og matche forskjellige farger og toner i familierommet eller salongen, som noen liker å kalle det. Se for deg en romplakat kalt October Colors, som vil glede deg og dine gjester i hjemmet eller på kontoret. Høstfølelsen i denne spesielle romplakaten er subtil, men varig.

Romplakater for kjøkkenet

Selv om kjøkkenet kanskje ikke er det første rommet du tenker på når du vil innrede med bilder, har det ofte en sterk og varig virkning på den generelle stemningen i hjemmet, eller på kontoret. Du vil kanskje umiddelbart tenke på å piffe opp kjøkkenet ditt med romplakater av mat, det er naturlig. Men ta også hensyn til andre temaer som overflate- og teksturplakater, et godt motstykke for å gi rommet en rustikk og hjemmekoselig stemning.

Kontortid med romplakater

Romplakater for kontorer har også enorm variasjon, dermed er det lettere å velge riktig komponent for ikke bare å matche din individualitet, men også virksomhetens art, og kanskje energien i arbeidsstokken. For å gi deg noen ideer og eksempler, kan stimulerende bilder som Let it Rain kommunisere at det arbeides iherdig i lokalet, men også gi et snev av humor med den vakre oransjefargen. En annen kan være Madrid City Lights, som gir et veldig profesjonelt, men samtidig livlig inntrykk, noe som betyr at du jobber hardt, men også kan leke. Du har en utrolig valgfrihet med disse forskjellige romplakatene.

De unges romplakater

Av alle romplakatene er de som er beregnet for barn kanskje de mest visuelt fengslende, ettersom våre unge blir mest påvirket av optiske faktorer. Det finnes et omfattende utvalg av fantastiske ting tilgjengelige, perfekt for barnerom eller lekekrok. Uansett hva barnet ditt, eller barna dine er opptatte av, finnes det noe for ethvert bøllefrø. Våre bilder av dyr, fantasiskapninger, sport, verdensrommet, popkultur-figurer og mange flere, i fantastiske fotografier, fargerike malerier, attraktive illustrasjoner og informative infografier er garantert ikke bare å underholde barna, men også inspirere til læring. Bla gjennom vårt enorme utvalg og velg riktige romplakater for ungene dine.

Romplakater for sengetid

Når soverommet er det mest personlige stedet i huset, er det fornuftig å få de mest intime romplakater, som gir best uttrrykk for din personlighet. Samtidig ønsker de fleste av oss en følelse av fred og ro i soverommene våre, for å bidra til god nattesøvn og riktig hvile. Dette er grunnen til at våre romplakater tilbyr mange varianter, fra beroligende natur, visjoner av andre verdener, dypsindige sitater og selvfølgelig natteperspektiver. Med vårt praktiske alternativ for tilpasning, kan du blande forskjellige stilarter, og få dem til å passe til den stemningen du vil skape innenfor dine egne fire vegger.
Produktinformasjon

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager (for øyeblikket 5-8 dager), og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.