Haller

Altfor ofte blir entreen til et område hvor du bare går gjennom, der yttertøy og sko blir dumpet, og uten tanke på dekor. Imidlertid kan de riktige plakatene lysne og løfte de mørkestLes mere eller minste rommene. Bruk elegante plakater for å kutte ned på rotet, gi veggene liv og vise din kunstneriske side. Selv om gangen er mer kjent som et sted for å møte og hilse på folk, betyr ikke det at du ikke kan gjøre en forskjell ved å sette opp plakater som et middel til å ønske besøkende velkommen med en frisk og vennlig scene, en forsmak på det de venter å finne inne i boligen. Plakater kan forvandle en smal gang til et varmt, lyst og innbydende rom. Photowall har mange valgmuligheter når det gjelder plakater for entreen, som du også kan endre for å matche andre interiørdesignelementer som fargevalg og så videre.

Farge og lys med plakater for entreen

Som vi alle vet, kan belysning forbedre eller forverre ethvert rom, men spesielt en smal gang. Generelt sett, jo mer lys det er, desto større virker et rom, så det kan være lurt å bruke mest mulig lys. Plakater med friske farger kan gjøre susen i entreen, og lyse opp kriker og kroker hvor naturlig lys ikke når frem. Birches in Winter er et fint eksempel på dette, en subtil, men kraftig plakat som ikke bare skaper lys med sine sterke hvite og grå fargetoner, men også umiddelbart blir midtpunkt i gangen. Hvis du er tilbøyelig til noe mer finurlig og kunstnerisk, er kanskje Pleated Beauty noe for deg. Denne spesielle plakaten roper om mote og oser av stil og raffinement, et element som garanterer å trekke blikket til seg, og skape i et ellers ganske avslappet område i huset eller på kontoret.

Flere designtips

Å få interiøret ditt til å ta seg godt ut, er morsomt og spennende, spesielt med bruk av innovative og kreative dekorasjonselementer Selv om det er mange måter å oppnå det utseendet du vil at hjemmet, kontoret eller andre steder skal ha, er plakat for gangen ikke bare praktisk, men også enkelt. Med Photowalls enorme utvalg av plakater for entreen, kan du ta deg god tid og velge riktig bilde for stedet du har valgt å fikse opp og forskjønne. Du kan også legge til andre dekorative gjenstander, farger og tekstiler avhengig av hva du ønsker. Gangene i enhver bygning er vanligvis området like innenfor inngangsdøren, som fører til andre rom, og det er viktig å utnytte denne plassen for å oppnå et innbydende og tiltalende hjem eller kontor. Disse plakatene gjør seg glimrende i en gang, og gir familie, venner og andre en forhåndsvisning av det de kan forvente seg i resten av boligen eller arbeidsområdet ditt. Siden førsteinntrykk varer lengst, velg riktig plakat for entreen, en som gir uttrykk for deg og din smak. De fantastiske fargene og unike designene vil absolutt hjelpe deg med å velge den beste plakaten til entreen.

De mange bruksområdene for plakater i gangen

Hvis du vil gi inntrykk av en vid åpen gang, er det viktig at du ikke har overdimensjonerte møbler som hindrer den visuelle flyten. For en ideell visuell likevekt, interesse og tyngde, bruk en plakat som Stockholm Skyline Black, den vil fange blikket og oppmerksomheten til alle som kommer inn i entreen. Disse flotte motivene vil hjelpe deg til å se på gangen som en mulighet for spennende dekor. For eksempel kan veggene i gangen også være et flott sted å henge familiebilder og lage et familieportrettgalleri. Ulike kunstverk kan også utstråle skjønnhet og vise ditt engasjement for kunsten. Med dette i tankene kan plakatene fra Photowall hjelpe deg å utvikle planene. Med disse kombinasjonene i interiøret, vil du kunne få en unik, interessant og tiltalende gang.
Produktinformasjon
  • Viser 1-37 av 37 motiver

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager (for øyeblikket 5-8 dager), og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.