Tilpass og bestill Pris 349 kr/m²
Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Velg tapetkvalitet

For å gå videre, må du velge tapettype og -kvalitet.

Help

Innstillinger

Mål:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Legg til 6-10 cm ekstra til montering.

Ettersom vegger og tak ikke alltid her helt rette, anbefaler vi at du plusser på 6 til 10 centimeter i både bredden og høyden så du har noe å gå på ved montering.

Tilpass motivet:

Tapetkvalitet

 • Innstillinger

  x cm

 • Tapetkvalitet

  ...

 • Legg i handlekurven: ...

  Vi sender innen 4 dager

Delbetal med Klarna fra 50 kr/måned.

Sky is Golden

La Sky is Golden-tapetet forvandle ditt hjem til et kunstverk. Med sitt dramatiske og energiske motiv av en stormfull havscene i gylne toner, er dette tapetet designet for å fange oppmerksomheten og skape en følelse av bevegelse og liv i rommet. Det er perfekt for de som ønsker å tilføre et element av naturens kraft og skjønnhet i sitt interiør. Dette er siste setning i innledningsteksten.

Gi rommet ditt en gyllen glød med Sky is Golden-tapetet

Her er noen viktige funksjoner ved denne bakgrunnen:

 • Et dramatisk havmotiv som fanger naturens ville skjønnhet
 • Gylne og hvite toner som skaper en følelse av varme og lys
 • En atmosfærisk effekt som gir dybde og karakter til ethvert rom

Opplev naturens dramatikk i ditt eget hjem med Sky is Golden-tapetet

Tapetet kan fungere som et blikkfang i stuen eller soverommet, og gir en følelse av ro og kontemplasjon. Det kan også være en inspirerende bakgrunn for et hjemmekontor, hvor de gylne tonene kan stimulere kreativiteten og gi energi gjennom arbeidsdagen.

Det kan også skape en unik atmosfære i et spiserom eller en gang, hvor det kan ønske gjester velkommen med sin imponerende og kunstneriske tilstedeværelse. Sky is Golden-tapetet er mer enn bare en veggdekorasjon; det er et kunstverk som inviterer til samtale og refleksjon.

Velg fra standard eller premium tapeter – alt miljøvennlig og PVC-fritt. Standard er et klassisk og slitesterkt valg, mens premium gir forbedret motstand og rengjørbarhet med en matt finish. Hvis du foretrekker et avtagbart alternativ, tilbyr vi også peel-og-stick tapet.

Om produktene:

Av:
PWP
Sendes innen:
1–4 arbeidsdager
Produkttype:
Tapet (finnes også som lerretsbilde, plakat)
Artikkelnummer:
e329901
info:
Les mer om tapetene våre. Tapetlim er inkludert.

Bestill tapetprøver

Velg tapetkvalitet og få et prøvetrykk av tapetet rett hjem i postkassen. Leveringstiden er vanligvis på 7–12 virkedager.

Pris: 19 kr/stykk

Levering

Vi sender pakken innen 1–4 dager: Tapetet pakkes omhyggelig i en solid pappeske og sendes innen 1–4 dager. Frakt er alltid inkludert! Når tapetet er sendt, får du en leveringsbekreftelse på e–post.

Vi kan forandre bildet

Vil du endre farger, legge til gjenstander eller endre proporsjoner? Våre dyktige grafiske designere kan tilpasse bildet på mange forskjellige måter.