Tilpass og bestill Pris 349 kr/m²
Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Velg tapetkvalitet

For å gå videre, må du velge tapettype og -kvalitet.

Help

Innstillinger

Mål:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Legg til 6-10 cm ekstra til montering.

Ettersom vegger og tak ikke alltid her helt rette, anbefaler vi at du plusser på 6 til 10 centimeter i både bredden og høyden så du har noe å gå på ved montering.

Tilpass motivet:

Tapetkvalitet

 • Innstillinger

  x cm

 • Tapetkvalitet

  ...

 • Legg i handlekurven: ...

  Vi sender innen 4 dager

Delbetal med Klarna fra 50 kr/måned.

Ginkgo Biloba - Beige

Ginkgo Biloba-tapetet: En hyllest til naturens tidløse skjønnhet. La deg forføre av Ginkgo Biloba-tapetets delikate og poetiske uttrykk. Med sitt luftige og drømmende mønster av ginkgoblader mot en klar himmel, skaper dette tapetet en følelse av ro og harmoni i ethvert rom. Det er som en mild bris som hvisker gjennom løvet, og bringer med seg en følelse av natur og forfining til ditt hjemlige landskap. Dette er siste setning i innledningsteksten.

Skap et pusterom med Ginkgo Biloba-tapetet

Her er noen viktige funksjoner ved denne bakgrunnen:

 • Et drømmende og nostalgisk mønster som gir en følelse av transcendens
 • En bølgende tekstur med svevende hvite fjær som skaper en dramatisk effekt
 • Enkel, men elegant design som smelter sømløst inn i omgivelsene

Inviter naturens ro inn i hjemmet med Ginkgo Biloba-tapetet

Ginkgo Biloba-tapetet er perfekt for å skape et fokuspunkt i stuen eller soverommet, og tilfører en naturlig varme og sjarm til rommets design. Den hvite bakgrunnen fremhever de vakre ginkgoblader og skaper en fredelig og avslappet atmosfære. Dette tapetet er ideelt for å skape en følelse av serenitet, ro og harmoni i hjemmet ditt.

Med sitt unike design og naturlige elementer, gir Ginkgo Biloba-tapetet en varm berøring til ditt boareal, og inviterer til en stilfull og innbydende atmosfære. Kombinasjonen av organiserte elementer og det fantasifulle tapetet gir rommet et elegant og koselig utseende, og bidrar til en avslappende og naturlig stemning, selv i en urban innstilling.

Velg mellom standard eller premium tapeter – alt miljøvennlig og PVC-fritt. Standard er et klassisk og slitesterkt valg, mens premium gir forbedret motstand og rengjørbarhet med en matt finish. Hvis du foretrekker et avtagbart alternativ, tilbyr vi også tapet som kan skrelles og festes.

Om produktene:

Av:
PWP
Sendes innen:
1–4 arbeidsdager
Produkttype:
Tapet (finnes også som lerretsbilde, plakat)
Artikkelnummer:
e327699
info:
Les mer om tapetene våre. Tapetlim er inkludert.
Andre versjoner av dette motivet:

Bestill tapetprøver

Velg tapetkvalitet og få et prøvetrykk av tapetet rett hjem i postkassen. Leveringstiden er vanligvis på 7–12 virkedager.

Pris: 19 kr/stykk

Levering

Vi sender pakken innen 1–4 dager: Tapetet pakkes omhyggelig i en solid pappeske og sendes innen 1–4 dager. Frakt er alltid inkludert! Når tapetet er sendt, får du en leveringsbekreftelse på e–post.

Vi kan forandre bildet

Vil du endre farger, legge til gjenstander eller endre proporsjoner? Våre dyktige grafiske designere kan tilpasse bildet på mange forskjellige måter.