Barn

Med sin naturlige undring og medfødte uskyld, har barn også en veldig livlig og aktiv fantasi. De har store drømmer og tror på dem! Våre barneplakater vil legge vekt på disse følelsenLes mere og forestillingene, og hjelpe barnet ditt med å vokse og strekke seg mot stjernene. Når barna blir eldre, vil smak og interesser naturligvis endre seg. Hjelp dem med å uttrykke seg, med barneplakater som illustrerer hva de drømmer om og er interessert i. Enkle å installere og/eller bytte ut, gir barneplakater også utmerket visuell og mental stimulering på regnfulle dager, eller under innendørs lek. Det beste av alt, ingen spikerhull å bekymre seg for!

Læring og egne uttrykk gjennom barneplakater

Å bruke barneplakater som utgangspunkt, hjelper veldig til å skape et drømmerom for dine små. Mens de vokser, vil de vise personlig interesse og uttrykke nysgjerrighet omkring det de vil omgi seg med i sitt eget rom. Forbered dem for læringsårene ved å la dem velge stimulerende barneplakater. En oppfordring til å dekorere barnerom med plakatene våre, er utdanning og informasjon. Bevar barnas interesse for verden rundt dem ved å oppmuntre til å skaffe seg kunnskap og lære om andre mennesker, steder og ting. Barn er av natur tilbøyelige til å utforske, og det er derfor fornuftig å gi dem barneplakater med transporttema. Crowded Sky er et fantastisk bilde som viser himmelen full av fly. For alt du vet, kan dette ikke bare vekke barnets interesse for luftfart, men også skape en fremtidig pilot. Du kan også velge en visning av et sted de har lyst til å besøke, eller kanskje et kart å utforske som barneplakat. Crazy World er et spennende, livlig kart over kloden med landemerker og skapninger som definerer stedene de representerer. Du kan nære barnas sans for eventyr og reiselyst gjennom dette unike og forbløffende elementet!

Fordelen med barneplakater

Oppmuntre barnet ditt til å drømme ved å hjelp av våre mange typer barneplakater. Vanlige lekearealer kan bli så mye morsommere med tillegg av et lyst og muntert tema. Vi har mange varianter av barneplakater, noe for enhver smak, aldersgruppe og interesseområde. Selv for de yngste har vi mange valg av plakater for barn, som kan følge de raskt skiftende sinnsstemningene med farger og stiler spesielt designet for spedbarn og småbarn. En enhjørning som bryter gjennom sentrum av en regnbue, et jurassisk landskap med dinosaurer, eller et bilde av en magisk alvegrotte vil sikkert oppmuntre et barn når det må holde seg innendørs. For barn som er litt eldre og mer voksne, og som kanskje liker litt mer action og hopsasa, vil monstre og ildsprutende drager gi sitt eget preg til et barnerom eller lekeområde. Dette er bare noen få eksempler på vårt enestående utvalg av barneplakater.

Flere alternativer for barneplakater

Et annet alternativ kan være våre mønsterdesign og realistiske portretter. Som Car In Pit Lane, der et barn vil kunne forestille seg å sitte bak rattet i en sportsbil, veldig spennende for barn. La dem leke bonde med en perfekt landbrukslayout som bakgrunn, som motivet Relations, en hjemmekoselig og sjarmerende barneplakat utført i klassisk maleristil. For barn som lengter etter å være blant stjernene, i et solsystem eller romfartøy, er Cartoon Galaxy den ideelle plakaten for lekseplass eller lekerom. Dette er bare noen få av førsteklasses plakatene som lyser opp rommet og stimulerer spørsmål som kan vekke tørst etter læring, og samtidig gjøre personlige rom mer individuelle, minneverdige og som blikkfang.
Produktinformasjon

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager (for øyeblikket 5-8 dager), og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.