Tilpass og bestill Pris 349 kr/m²
Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Velg tapetkvalitet

For å gå videre, må du velge tapettype og -kvalitet.

Help

Innstillinger

Mål:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Legg til 6-10 cm ekstra til montering.

Ettersom vegger og tak ikke alltid her helt rette, anbefaler vi at du plusser på 6 til 10 centimeter i både bredden og høyden så du har noe å gå på ved montering.

Tilpass motivet:

Tapetkvalitet

 • Innstillinger

  x cm

 • Tapetkvalitet

  ...

 • Legg i handlekurven: ...

  Vi sender innen 4 dager

Delbetal med Klarna fra 50 kr/måned.

Stunning View of Amalfi

La deg forføre av den italienske rivieraen med vårt "Stunning View of Amalfi" tapet. Dette veggmaleriet fanger essensen av Amalfikystens berusende skjønnhet, og bringer en bit av paradis rett inn i ditt hjem. Med sitt livlige og detaljerte landskap, vil dette tapetet transformere ethvert rom til et fredelig tilfluktssted. Dette er siste setning i innledningsteksten.

Opplev Amalfikystens magi hver dag

Her er noen viktige funksjoner ved denne bakgrunnen:

 • Et idyllisk hagepanorama som skaper en følelse av ro
 • Levende botaniske detaljer som gir dybde og karakter til rommet
 • En arkitektonisk perle som gir et glimt av italiensk eleganse

Inviter den italienske sommeren inn i hjemmet ditt med "Stunning View of Amalfi"

Med sitt frodige hagemotiv og beroligende vannfunksjoner, vil "Stunning View of Amalfi" tapetet gi en følelse av ro og skjønnhet til ditt stue, soverom eller kontor. Den naturlige paletten av grønne og blomsterfarger vil komplementere og myke opp moderne eller tradisjonelle innredningsstiler.

Enten du ønsker å skape en avslappende atmosfære i ditt hjemmespa eller en inspirerende bakgrunn for ditt hjemmekontor, vil dette tapetet gi en følelse av luksus og flukt fra hverdagen. Detaljene i motivet vil også være et samtalestykke og gi en varm velkomst til gjester.

Velg fra standard eller premium tapeter – alt miljøvennlig og PVC-fritt. Standard er et klassisk og slitesterkt valg, mens premium gir forbedret motstand og rengjørbarhet med en matt finish. Hvis du foretrekker et avtagbart alternativ, tilbyr vi også peel-og-stick tapet.

Om produktene:

Av:
PWB
Sendes innen:
1–4 arbeidsdager
Produkttype:
Tapet (finnes også som lerretsbilde, plakat)
Artikkelnummer:
e317732
info:
Les mer om tapetene våre. Tapetlim er inkludert.

Bestill tapetprøver

Velg tapetkvalitet og få et prøvetrykk av tapetet rett hjem i postkassen. Leveringstiden er vanligvis på 7–12 virkedager.

Pris: 19 kr/stykk

Levering

Vi sender pakken innen 1–4 dager: Tapetet pakkes omhyggelig i en solid pappeske og sendes innen 1–4 dager. Frakt er alltid inkludert! Når tapetet er sendt, får du en leveringsbekreftelse på e–post.

Vi kan forandre bildet

Vil du endre farger, legge til gjenstander eller endre proporsjoner? Våre dyktige grafiske designere kan tilpasse bildet på mange forskjellige måter.