Tilpass og bestill Pris 349 kr/m²
Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Velg tapetkvalitet

For å gå videre, må du velge tapettype og -kvalitet.

Help

Innstillinger

Mål:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Legg til 6-10 cm ekstra til montering.

Ettersom vegger og tak ikke alltid her helt rette, anbefaler vi at du plusser på 6 til 10 centimeter i både bredden og høyden så du har noe å gå på ved montering.

Tilpass motivet:

Tapetkvalitet

 • Innstillinger

  x cm

 • Tapetkvalitet

  ...

 • Legg i handlekurven: ...

  Vi sender innen 4 dager

Delbetal med Klarna fra 50 kr/måned.

Wild Bouquet IV

Wild Bouquet IV-tapetet: En hyllest til naturens uanstrengte eleganse. La hjemmet ditt blomstre med Wild Bouquet IV-tapetet, en sofistikert og naturlig skjønnhet som fanger essensen av en rolig hage. Med sitt delikate mønster av tørkede blader og planter på en kremfarget bakgrunn, tilbyr dette tapetet en følelse av fred og ro, perfekt for å skape en avslappende oase i ditt eget hjem. Dette er siste setning i innledningsteksten.

Skap en fredfull atmosfære med Wild Bouquet IV

Her er noen viktige funksjoner ved denne bakgrunnen:

 • Et nøye utvalgt utvalg av tørkede blader og planter som gir en naturlig sjarm
 • Subtile fargetoner av krem, beige og lys brun som fremhever en elegant tone
 • En tidløs design som passer perfekt i både moderne og klassiske interiør

Inviter naturens ro inn i hjemmet ditt med Wild Bouquet IV-tapetet.

Wild Bouquet IV-tapetet er ideelt for å skape en følelse av ro i rom som stue, soverom eller et meditasjonsrom. Den kremfargede bakgrunnen og de naturlige motivene gir en myk og beroligende effekt, som komplementerer minimalistiske og jordnære interiørstiler.

Tapetet kan også tjene som en elegant bakgrunn for en spisestue, hvor det kan kombineres med enkle, moderne møbler for å skape en balanse mellom det klassiske og det moderne. De naturlige elementene i tapetet vil forsterke en kjærlighet for naturen og skape en hjemmekoselig og elegant atmosfære i rommet.

Velg fra standard eller premium tapeter – alt miljøvennlig og PVC-fritt. Standard er et klassisk og slitesterkt valg, mens premium gir forbedret motstand og rengjørbarhet med en matt finish. Hvis du foretrekker et avtagbart alternativ, tilbyr vi også peel-og-stick tapet.

Om produktene:

Av:
PWP
Sendes innen:
1–4 arbeidsdager
Produkttype:
Tapet (finnes også som lerretsbilde, plakat)
Artikkelnummer:
e330313
info:
Les mer om tapetene våre. Tapetlim er inkludert.
Andre versjoner av dette motivet:

Bestill tapetprøver

Velg tapetkvalitet og få et prøvetrykk av tapetet rett hjem i postkassen. Leveringstiden er vanligvis på 7–12 virkedager.

Pris: 19 kr/stykk

Levering

Vi sender pakken innen 1–4 dager: Tapetet pakkes omhyggelig i en solid pappeske og sendes innen 1–4 dager. Frakt er alltid inkludert! Når tapetet er sendt, får du en leveringsbekreftelse på e–post.

Vi kan forandre bildet

Vil du endre farger, legge til gjenstander eller endre proporsjoner? Våre dyktige grafiske designere kan tilpasse bildet på mange forskjellige måter.