Tilpass og bestill Pris 349 kr/m²
Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Velg tapetkvalitet

For å gå videre, må du velge tapettype og -kvalitet.

Help

Innstillinger

Mål:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Legg til 6-10 cm ekstra til montering.

Ettersom vegger og tak ikke alltid her helt rette, anbefaler vi at du plusser på 6 til 10 centimeter i både bredden og høyden så du har noe å gå på ved montering.

Tilpass motivet:

Tapetkvalitet

 • Innstillinger

  x cm

 • Tapetkvalitet

  ...

 • Legg i handlekurven: ...

  Vi sender innen 4 dager

Delbetal med Klarna fra 50 kr/måned.

Wild Bouquet III

Wild Bouquet III: En tapet som omslutter deg i naturens skjønnhet. Med sitt detaljerte og sjarmerende blomsterdesign, bringer Wild Bouquet III en følelse av ro og eleganse til ethvert rom. De realistiske bladmotivene mot en kremhvit bakgrunn skaper en dynamisk visuell opplevelse som er både beroligende og iøynefallende. Dette er siste setning i innledningsteksten.

Forvandle hjemmet ditt til en botanisk drøm med Wild Bouquet III

Her er noen viktige funksjoner ved denne bakgrunnen:

 • Detaljert og naturtro blomsterdesign som skaper en avslappende atmosfære
 • Subtile grønne bladnyanser mot en nøytral kremhvit bakgrunn
 • Stort mønster som gir en følelse av luksus og romslighet

Skap et friskt og fredelig hjem med Wild Bouquet III tapetet.

Wild Bouquet III tapetet er ideelt for å skape en fredelig oase i stuen eller soverommet. Den kremhvite bakgrunnen og de grønne bladene vil komplementere både moderne og tradisjonell innredning, og tilføre et naturlig og sofistikert preg til rommet.

Tapetet kan også brukes til å skape en rolig og inspirerende arbeidsplass hjemme. Det naturtro designet kan bidra til å redusere stress og øke kreativiteten, noe som gjør det til et perfekt valg for et hjemmekontor eller studie.

Velg fra standard eller premium tapeter – alt miljøvennlig og PVC-fritt. Standard er et klassisk og slitesterkt valg, mens premium gir forbedret motstand og rengjørbarhet med en matt finish. Hvis du foretrekker et avtagbart alternativ, tilbyr vi også peel-og-stick tapet.

Om produktene:

Av:
PWP
Sendes innen:
1–4 arbeidsdager
Produkttype:
Tapet (finnes også som lerretsbilde, plakat)
Artikkelnummer:
e330312
info:
Les mer om tapetene våre. Tapetlim er inkludert.
Andre versjoner av dette motivet:

Bestill tapetprøver

Velg tapetkvalitet og få et prøvetrykk av tapetet rett hjem i postkassen. Leveringstiden er vanligvis på 7–12 virkedager.

Pris: 19 kr/stykk

Levering

Vi sender pakken innen 1–4 dager: Tapetet pakkes omhyggelig i en solid pappeske og sendes innen 1–4 dager. Frakt er alltid inkludert! Når tapetet er sendt, får du en leveringsbekreftelse på e–post.

Vi kan forandre bildet

Vil du endre farger, legge til gjenstander eller endre proporsjoner? Våre dyktige grafiske designere kan tilpasse bildet på mange forskjellige måter.