Tilpass og bestill Pris 349 kr/m²
Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Velg tapetkvalitet

For å gå videre, må du velge tapettype og -kvalitet.

Help

Innstillinger

Mål:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Legg til 6-10 cm ekstra til montering.

Ettersom vegger og tak ikke alltid her helt rette, anbefaler vi at du plusser på 6 til 10 centimeter i både bredden og høyden så du har noe å gå på ved montering.

Tilpass motivet:

Tapetkvalitet

 • Innstillinger

  x cm

 • Tapetkvalitet

  ...

 • Legg i handlekurven: ...

  Vi sender innen 4 dager

Delbetal med Klarna fra 50 kr/måned.

Wild Bouquet V

La naturen blomstre i hjemmet ditt med Wild Bouquet V-tapetet. Dette tapetet er en hyllest til naturens skjønnhet, med et moderne kunsttrykk av blader og planter i ulike nyanser av grått og hvitt. Det skaper et fascinerende mønster som fanger oppmerksomheten og dekorerer veggen eller overflaten det påføres. Med Wild Bouquet V kan du bringe et unikt, sjarmerende preg til interiøret ditt, og skape en beroligende og organisk atmosfære. Dette er siste setning i innledningsteksten.

Forvandle hjemmet ditt med Wild Bouquet V-tapetets naturlige eleganse

Her er noen viktige funksjoner ved denne bakgrunnen:

 • Et moderne kunsttrykk som fanger naturens essens
 • En beroligende fargepalett i grått og hvitt
 • Store blader som skaper en følelse av bevegelse og dimensjon

Skap et fredelig tilfluktssted med Wild Bouquet V-tapetet

Wild Bouquet V-tapetet er ideelt for å skape en fredelig atmosfære i soverommet eller et avslappende hjørne i stuen. Den store bladtrykket og den abstrakte tilnærmingen til naturmotivet gir en sterk visuell tilstedeværelse som kan fungere som rommets midtpunkt eller komplementere en minimalistisk stil.

Tapetet kan også brukes til å gi liv til et hjemmekontor eller studie, og tilbyr et pust av frisk luft og inspirasjon i arbeidsmiljøet. Kjøpere som verdsetter kunst, natur og en rolig fargepalett, vil finne Wild Bouquet V-tapetet som en perfekt måte å uttrykke sin personlige stil og skape et unikt og innbydende rom.

Velg fra standard eller premium tapeter – alt miljøvennlig og PVC-fritt. Standard er et klassisk og slitesterkt valg, mens premium gir forbedret motstand og rengjørbarhet med en matt finish. Hvis du foretrekker et avtagbart alternativ, tilbyr vi også peel-og-stick tapet.

Om produktene:

Av:
PWP
Sendes innen:
1–4 arbeidsdager
Produkttype:
Tapet (finnes også som lerretsbilde, plakat)
Artikkelnummer:
e330314
info:
Les mer om tapetene våre. Tapetlim er inkludert.
Andre versjoner av dette motivet:

Bestill tapetprøver

Velg tapetkvalitet og få et prøvetrykk av tapetet rett hjem i postkassen. Leveringstiden er vanligvis på 7–12 virkedager.

Pris: 19 kr/stykk

Levering

Vi sender pakken innen 1–4 dager: Tapetet pakkes omhyggelig i en solid pappeske og sendes innen 1–4 dager. Frakt er alltid inkludert! Når tapetet er sendt, får du en leveringsbekreftelse på e–post.

Vi kan forandre bildet

Vil du endre farger, legge til gjenstander eller endre proporsjoner? Våre dyktige grafiske designere kan tilpasse bildet på mange forskjellige måter.