Sommer

Dra tilbake til skoletiden, da somrene var lange med solen som varmet ryggen din og du ikke hadde noe annet enn tid. Tid til å slappe av, tid til å drømme, tid til å gjøre de tingene Les merdet aldri var tid til å gjøre i den virkelige verden. En tid da tiden stod stille. I myter er sommeren ofte et sted, ofte hjemmet til feer og magiske skapninger. I moderne tider, er sommeren en tid for magi, tiden da skolen er over og du er fri til å være deg selv så mye du kan. Dra tilbake til den sommertiden med lerretsbilder fra vår sommerserie.

Ta det med hjem

Noen bor i kalde land, der begrepet «sommer» betyr «Jeg trenger bare å ha på meg én jakke». For dem er den ekte sommerens solfylte enger og åser som et eventyr, en myte, en tid og et sted som ikke kan være virkelig. Det er der alt er mulig, og alle kan være alt. Noen ganger midt på vinteren når virker som om våren aldri vil komme, har alle den følelsen. De tenker på solen som varmer skuldrene, varmen fra et svømmebasseng som har kokt hele dagen, og de drømmer, og med ett virker vinteren litt mindre mørk, litt mindre kald. Bring følelsen av sommeren inn i hjemmet ditt ved å inkludere et lerretsbilde i interiøret.

Et lys i mørket

Et lerretsbilde med sommermotiv er ideelt for å tilføre et rom som kan virkelig kjedelig litt liv. Med sommerens lyse farger - blomstenes juveltoner, de grønne bladene til det friske gresset, og den vidåpne himmelen - vil få selv det minste, mørkeste rom til å se lysere ut og mer levende. Hvis du foretrekker en lavendelåker, eller en vidstrakt, grønn eng som baker i sommersolen, vil et lerretsbilde med sommermotiv bringe munterhet og lys inn i et hvilket som helst rom du måtte velge. Forvis de grå, kjedelige dagene og lys opp livet ditt med bilder fra vår sommerserie.
Produktinformasjon
  • Viser 1-62 av 62 motiver

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager (for øyeblikket 5-8 dager), og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.