Vinter

Vinteren blir ofte revet og sjelden en sesong som vi ser frem til å ha. Det er den kaldeste tiden på året, og perioden da solen er minst synlig. Den korteste perioden med sollys årligLes mer er også kjent som Winter Solstice. Det er fra hobbies og ritualer i vintersesongen at vi finner mesteparten av vår komfort i de kalde månedene. Nyt den mer livlige og vakre siden av vinteren med en lerretsbildeskildre en skogscene, ville dyr leke i snøen, gatene og mer.

Begynnelsen av vinteren

Det er flere datoer som faller innenfor kulturelle ideer fra begynnelsen av vinteren, avhengig av hvor du bor. Skandinavia, for eksempel, markerer 14. oktober som start og 28. februar eller 29 som vinterens siste. Russerne føler at vinteren bare begynner 1. desember til slutten av februar. For de på den sørlige halvkule begynner vinteren 1. juni og slutter 31. august. Noen av festivaler og helligdager i de kaldere månedene bidrar til å markere dagene til det er varmere igjen. Alle Hallows, også kjent som Samhain, begynner 1. november. Allhelgerdagen er 31. oktober og er også kjent som Hallo'ween. Det er også fastlandsland i Europa som feirer St Martin's Day den 11. november. Dette etterfølges av jul, jul og andre lignende tidsbestemte religiøse og verdslige anledninger, som skjer i desember og januar.

Velg din favoritt vinter scene

Velg en lerretsbildefor deg selv av en favoritt vinterscene. Dette kan være dyreliv som beiter på snødekte sletter, berømte byer, badet i is, tåkefjell eller frosne fosser. En av glederne i vintersesongen ser på nordlysene, og det er også malerier av denne årlige tradisjonen. Å se skjønnheten hos dyr som tilpasser seg og trives i vintertemperaturer er en påminnelse om at denne tiden av året har noe å se frem til for alle. Lerretsbilderinkludere fotografiske visninger av is og dyr, og det er eventyrscener blandet inn med mer abstrakte dyrelivspunkter. Mens du er borte på en vinterdag, sitter du nær en vinter kunstverk og engasjerer seg i en hobby eller kanskje et spill med gamle venner. Det er lerret kunstverk tilgjengelig for enhver smak og rom innredning. Brew den varme sjokoladen, og lerretsbildergir akkurat det rette humøret.
Produktinformasjon