Vår

Våren er naturens etterlengtede bestevenn. Den kommer etter de kalde månedene, og er et symbol på nytt liv og vekst. Tradisjonelt er våren i mange kulturer også kjent som en tid for fLes meroryngelse, gjenoppstandelse, gjenfødelse og positiv forandring. Mange kunstverk har motiver av våren og konsentrerer seg rundt fremveksten av blomster og lysere, mer levende farger enn om vinteren. Et lerretsbilde av en foss om våren vil fange oppmerksomheten med sin dusj av villblomster og detaljerte gjengivelse av fossens dråpeeffekt. Kanskje et bilde av en bukett med vårblomster som aldri vil visne eller en samling av dyr som nyter naturlandskapet er det rette for ditt hjem. Fargene varierer slik at du kan matche det bildet du liker best med interiøret i hjemmet ditt eller på kontoret.

Feiring av årstidene

Lerretsbilder av våren fanger oppmerksomheten med sin naturlige skjønnhet og jordens underverker. Men våren finner sted på den sørlige halvkulen fra rundt oktober til desember, feirer den nordlige halvkulen vårens tilbakekomst mellom 19. mars og midten av juni. I løpet av denne perioden fins det mange kulturelt betydningsfulle feiringer av årstiden. Et sett av bilder for å minne deg om hendelser som er viktige er et kjærkomment tillegg for enhver familie og gjestene som besøker dem. Avhengig av hvilken kultur og hvilke tradisjoner du følger, kan du i løpet av våren feire 1. februar i Irland, som er St. Brigids dag, Vårdagen den 14. mars i Albania, Australias Spring Racing Carnival i oktober og november, Dronning Victorias fødselsdag i Canada, påske, pesach, valborgsdagen, holi - den fargerike hindufestivalen, og mer. Naturelskere vil garantert bli fornøyde med utvalget av ville dyr som avbildes i sine naturlige omgivelser. For eksempel lerretsbilder og malerier av hjort som spiser rabarbra, en jungel full av fugler, et ekorn i en bjørk, i tillegg til en ulvefamilie om våren og mange andre. Naturlige vårscener inkluderer ospeskoger, åssider i Mexico, enger av blomster og mer. Fryd øynene dine med kunstneriske gjengivelser av våren i abstrakt for eller ved å bruke flere ulike metoder for å påføre sin inspirasjon på et lerretsbilde. En samling av vårens stadier er også mulig ved å velge flere av bildene som er tilgjengelig.
Produktinformasjon

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.