Haier

Ordet hai fremkaller mange minner og ideer for folk rundt om i verden. For filmentusiaster er den første haien som dukker opp i sinnet den som er med i filmen Haisommer. Heldigvis forLes mer deg fins det et lerretsbilde med akkurat den filmplakaten som bare venter på å bli hengt opp på veggen i stuen din. Detaljerte lerretsbilder av høy kvalitet av kjente kunstnere og fotografer er en utmerket måte å tilføre liv og farge til alle slags interiører.

Mektige skapninger

Noen haier er som vi vet menneskekjærlige fisker som blander seg fint inn i et bilde med livet i havet, og utfyller formene og fargene til fiskene og pattedyrene som svømmer ved deres side. Noen av de mer kjente haiene inkluderer spekkhoggeren, hvithaien, tigerhaien, makrellhaien og hammerhaien. Disse fiskene er rovdyrene i sin næringskjede, mens de fleste andre typer av haier er truet av menneskelig aktivitet som fiske, hvalfangst og mer.

Haier i filmer

Haier i filmer inkluderer Haisommer, Oppdrag Nemo, Deep Blue Sea, Shark Man og Lava Girl. Haiene som utgjør den minste trusselen mot mennesker inkluderer dverglanternehaien som er mindre enn en menneskehånd, sølvhaien som kan bli så lang som 35 cm, rødhaien og ulike arter av pigghå, lanternehaier og pygméhaier. Det fins flere enn 500 haiarter totalt i verden. Noen fisker er blitt omtalt som haier, og noen haier er blitt tatt for å være fisk. Du vil ikke se mange ekte haier i ferskvann, bortsatt fra elvehai og oksehai som også lever i havet. Samle på noen av haiartene med en serie med lerretsbilder. En gruppe av arter eller flere scener med haier som svømmer under vann tilfører veggen din noe flott. For de yngre og dem som like lerretsbilder i tegneseriestil, tilbyr Sea Sneak Peek eller Lords of the Sea en god start på veggkunst med haier. Disse mektige skapningene fotograferes ofte alene; likevel svømmer de i stim med andre fisker, for ikke alle fisker er haiføde. Noen fisker er venner. Fotografier på lerret gir deg et flott innblikk i hverdagslivet til denne vakre fisken, men du kan holde deg på trygg avstand og utenform deres rekkevidde.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider